Bådelauget Udsigten
Viemose Skov
Banko 19-3-2004
Som en del af Laugets vinteraktiviteter blev der afholdt, for første gang, bankospil. Vi havde ingen erfaringer hvad bankospil angår, men glædeligvis blev det en succes.

I alt 21 mødte op, den yngste deltager var bare 6 mdr., og den ældste, formoder vi, var rundet de 80 år. Vi havde en dejlig aften, alle hyggede sig og præmierne fordelte sig nogenlunde spredt.

Der var satset på 5 spil + 1 ekstra spil med gevinst på 1 række og hele pladen, men takket være flere medlemmers ihærdige indsats fik vi det til 7 spil i alt med gevinster på 1 række, 2 rækker og hele pladen for samtlige spil. Og gevinsterne var flotte.
Vi modtog kontant støtte fra Vordingborg Bank og "Det lille røgeri" og støtte fra Mern Service Center i form af værdifulde gaver.
Vi skylder tak til John og Allan for deres arbejde med at skaffe sponsorer og til Rigmor for hendes dejlige bradepandekage.

Ved planlægningen håbede vi på, at økonomien ville gå lige op, formålet var jo til syvende og sidst at skabe en god aften i godt samvær. Men nej, aftenen resulterede i et overskud på ca. 600 kr., hvilket må siges at være flot. Men vi kan godt bruge pengene, bl.a. til maling til bådene.

Succes'en, ligesom med sortsildene, opfordrer til gentagelse, men selvfølgelig ikke lige med samme.
Nu står foråret for døren og vore aktiviteter vil ske udendørs. Men vi er ikke helt færdige med vinterprogrammet.

Den 1. april er der planlagt et besøg på Force Lab. Maritime, Nordsjælland, og det er Kent's søn Hans, der står for det. Samkørsel fra Kalvehave Havn arrangeres.

Den 15. april er der 20 spørgsmål til Torben Balzer, som ved alt om både. Det sker kl. 19.00 på værftet.

Og den 29. april er der noget om snaps og andre urter(?) hos Bente og Kent kl. 19.00, og aftenen slutter hos Rigmor og Stephen. Sæt kryds i kalenderen lige nu. Mød op og gør disse aftener lige så gode som de tidligere.

Tilbage      Foto      Forsiden