Bådelauget Udsigten
Viemose Skov
Så var der åben båd i Middelfart i lørdags, 21 februar.

En pæn stor forsamling af DFÆL'ere samt medlemmer af bådlauget Udsigten mødtes ved Lillebæltsværftet kl 13 i lørdags, spændte på, hvad der var at byde på.

Som DFÆL's ansvarlige for aftalen havde jeg et meget frustreret kvarter, da værftet var helt lukket ! - og telefonnumre på opslag svarede ikke !!
Jeg fik da også bandet svært over, at aftalen trods alt nok var misforstået, selv om der 2 gange pr mail var udsendt rettelse af datoen (også tilgået værftet, som jeg tillige en gang før Jul havde bekræftet 21 februar med)

Heldigvis var der i deltagerskaren "nogen, som kendte nogen" og fik formidlet et andet venligt menneske med tilknytning til værftet - Jørgen Illum Hansen - til at lukke os ind og vise rundt.

Der var meget at se - lige et sted, der kan være forbillede for opfyldelse af nogle af de tanker, som bl. a. ligger i DFÆL's bevaringsprojekt.

Som folkebådsejer var jeg naturligvis fascineret af renovering af F D 541 "Tibbe" - en 2 år yngre søsterbåd til min F D 506, også bygget hos Th. Lind. "Tibbe" var plug til glasfiberfolkebådene

Der lyttes til Jørgen Illum Pedersens fortælling :Slaaby-Larsen 15 m2 kutter "Fønix" . Genopbygget i 2008 og succesrig deltager i DFÆL's sommerstævne i AssensMange både i den store hal, hvor vi fik festmenu ved sommerstævnet 2002

Mindre både i de 2 nye småhaller, hvor der bredte sig en liflig (efter nogles mening - andre syntes noget andet ! ) duft af trætjære.

Venlig hilsen
Jørgen C. Heidemann
Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer


Tilbage      Forsiden