Bådelauget Udsigten
Viemose Skov
Åbning af udstiling i den gule stald på Kalvehave havn
I den gule stald blev der d. 19. Maj åbnet udstillingen om bådebygning og fiskeri, og det gik ikke helt stille af. Ca. 100 mennesker var mødt op, og alle var meget begejstrede, både over udstillingen og over vores hæfte om bådeværftet.

Borgmester Henrik Holmer klippede det røde bånd efter at Stephen og Keld Møller Hansen, Sydsjællands Museum, havde fortalt om udstillingen. Henrik Holmer fortalte, at han havde en fortid som kustode og levende kunne forestille sig, hvad det ville sige at præsentere en udstilling.

Gæsterne blev beværtet med hvidvin, pilsnere og snacks. Pressen var tilstede i rigt mål, og dagen efter var vi på forsiden af "Sjællandske", og der var ligeledes en artikel inde i bladet. Onsdag den 24. maj var vi så også i Sydsjællands Tidende. Vi har satset meget på, at vi kunne sælge nogle af vores ting, tovværksarbejder, hæfter o.s.v., og det går rigtig godt. Vi løb hurtigt tør for abehænder, og det er jo kun godt.

Den gule stald er åben hver dag fra 09.00 til 17.00, og i weekenden er der også bemanding, så kom og få en snak om bådebygning og kystnært fiskeri.
Tilbage      Forsiden