Bådelauget Udsigten
Viemose Skov
Standerhejsning 2005
Kære alle!
I søndags havde vi standerhejsning. Vi var begunstiget af et pragtfuld vejr, alle fik en dejlig eftermiddag. Formanden satte standeren, som Inge havde syet, og han havde også godter i posen. Han kunne meddele fra Skibsbevaringsfonden, at vi har fået bevilget 50.700 kr. til den fortsatte restaurering af "Stevns".

Vi kunne mønstre ca. 20 til standerhejsningen. Der var lige akkurat sortsild nok, og nogle, der ikke havde prøvet det før, er nu blandt os der holder meget af denne specialitet. Så det kommer nok igen. Grillen kunne tilbyde hvidløgsfrankfurtere med lune flütes. Og så har vi fået et husorkester, nemlig Flemming fra Hjelm og Ove fra Bogø. Guitar og harmonika. Ove havde til lejligheden forfattet en sang, som gik på en folkemelodi fra Irland (tror jeg nok). Han er rigtig god til det der. Flemming er god til at få folk med, så de synger af hjertens lyst. Det lover godt for fremtidige arrangementer.

Men tilbage til realiteterne. Fra fiskerne på den anden side af vejen fik formanden hvisket i øret, at det var nok en god idé, hvis vi fjernede skiftejollen, som jo står på deres græsplæne. Formanden ville ikke lade græsset gro under fødderne med denne sag, så det er aftalt med Folke (ham med traktoren), at onsdag 1. juni kl. ca. 15.00 kommer Folke med sin traktor, og så flytter vi skiftejollen over til os selv. Der har været mange forsøg på at gøre noget ved denne jolle, men det er aldrig blevet til noget. I dag har Stephen haft kontakt med samtlige i bestyrelsen, undtagen Kent, han er nemlig ude at sejle, og vi er blevet enige om, at skiftejollen nu skal sejle ud mod fjerne horisonter på sin sidste færd. Vi hjælper med afsejlingen Sct.Hans aften. Men kan du give et nap på onsdag, vil det være meget velkomment. Flemming Alrune og Bjarne var flittige til at tage billeder.

Med venlig hilsen -
Barner


Tilbage      Forsiden